“Van a dicsőséges kereszt és a Szentély Megbékélés épített”

1973. június 12. kedd 7 órakor a kápolna

Én voltam a nővérek a Szent József bentlakásos iskolába, és a pap a kápolna. Éppen befejezte a rózsafüzér és a vesperás. Hirtelen úgy éreztem, a szél ecsettel arcom. Azt hittem, hogy az ajtó kinyílt, és az imént, hogy ez okozott volna egy kereszt szél a kis ablakon, de nem volt olyan egyáltalán. Szóval, megkérdeztem a papot, aki a széken előttem, ha úgy érezte, mintha a szél, mert úgy tűnt, egy kicsit furcsa számomra. Ő nemmel válaszolt, majd hirtelen, egy fény villant meg a A Tabernákulum. Egyszerre, Jézus megjelent láttam őt először, az ő keze hosszabb felém, mintha üdvözölni engem. Ez volt a csodálatosan szép, a fény csillogó szépség.

Jézus így szólt hozzám:

“Legyen olyan kedves, hogy jöjjön ide.”

Szóval, én elmentem közelről. Jézus így szólt hozzám:

“Mondjuk ezt hangosan”:
“Én vagyok az Első és az Utolsó és az Élő, és minden, amelyet adott nektek:
“Én vagyok a Szeretet, béke, öröm, a feltámadás és az élet.
“Kiss az emberek itt ki a szerelem és a szeretet az a szomszédja.”

Szóval, megölelte a nép jelen.

“Legyen olyan kedves, hogy ismételje meg ezt a”:
“Attendite, quod az Aure auditis, praedicate szuper tecta. Per te Magdalena civitas Dozulea decorabitur per Sanctam Crucem et aedificat Sanctuarium Domino Monte ejus. Terribilis est locus ISTE.”

(Amit neked a sötétben, beszél a fény. Amit hall, a magán-, hirdessétek a housetops. Keresztül neked, Madeleine, a város Dozulé lesz díszíti a Szent Kereszt, és (4) fog építeni Sanctuary Az Úr A hegyes. Micsoda félelmetes hely ez!)

“Kiss a Földet háromszor vezeklés a gonoszság.”

Mikor felemeltem a fejemet megint, Jézus pedig nagyon szomorú. Nézte a három ott tartózkodó személyek hosszú ideig, és így szólt hozzám:

“Mondjuk ezt hangosan, hogy az emberek, akik azt mondják a rózsafüzért veled”:
“Siess jelenti be a világnak, amit láttam és hallottam a My Name. Adja meg annak érdekében, hogy a püspök bejelentette Saját jogot, hogy van a Dicsőséges Kereszt és a Szentély Megbékélés épült a pontos helyet, ahol Madeleine látta hat idők, és mindenki, jönnek is a kidolgozásban. “

Ezután Jézus emelte karját és a keze felém fordult, azt mondta:

“Amikor a kereszt fel a földről, meg fogom felhívni nekem mindent.”

Amikor Jézus azt mondta, hogy ő volt egy távoli pillantást a szeme, majdnem fel a mennyországba.

Utána, ő átölelte és kezét vissza a helyére, mintha köszönteni hozzám és azt mondta nekem:

“Legyen olyan kedves, hogy jöjjön ide minden első péntekén a hónap, én látogatást tesz meg, amíg az emelését a Glorious Kereszt.”

Aztán ő eltűnt.