“Mercy, én Istenem” “A Glorious Cross összehasonlíthatónak kell lenniük

a vertikális dimenzióban (738 méter), a város Jeruzsálem.

Meg kell nagyon erős “

1973. október 5. péntek 19:00

Mivel ő volt az utolsó alkalom, Az Úr megjelent, ahol az Oltáriszentség volt téve.

Jézus átvette a helyét a legtöbb Oltáriszentségben. Én már nem láttam az oltár, sem az Oltáriszentségben. A fény tett a helyére.

Jézus megjelent egészen közel hozzám, valamivel a föld fölött. Lába pihent egy lapos kő mellett egy pár kavics. A jobb láb volt, előre és fedetlen, csaknem a bokáig, a bal lábát volt elrejtve az Ő ruhát, így csak látni a tippeket a lábát. Ő vakítóan fehér ruhát tartottak a derék egy kötéllel, a nyak nyitó volt, kerek és gyűjteni, de a nyak egy kicsit laza. Az ujjak meglehetősen széles, mint azok az alb, hogy kicsúszott a fejét.

Inkább hosszú haja a vállára. Ő kezet és arcot kell nagyon világos. Vagy, ahogy az Úr azt mondta: “a kezét és arcát ragyogni, mint a Nap”, és hogy leírja pontosan. Mindez csodálatos volt.

Hangsúlyozom, a mondat, ő meg volt szeretet és kedvesség, mert kaptam Jézustól. Azt mondta nekem, hogy maga.

Ő rám mosolygott, keze terjeszteni, mintha üdvözölni engem. Én genuflected, én meghajolt, aztán letérdelt, és tette a kereszt jelét. Megcsináltam nélkül, automatikusan Jézus kelljen mondani, ebben az időben, de minden kétséget kizáróan, Ő az, aki engem rá. És én, nem kétséges, meg kell csinálni. Nem tudom, ha érted, de vannak dolgok, amelyeket nehéz megmagyarázni.

Jézus egy pillanatra szó nélkül. Én csak tartott csodálni ezen csoda, vártam őt, hogy mondjon valamit. Néhány pillanat múlva, Jézus azt mondta nekem:

“Mondd meg az emberek itt, hogy csatlakozzanak hozzád, amikor azt mondja az ima tanítottam őket, majd egy évtizeddel a rózsafüzért.”

Átmentem az Üzenet. Csakúgy, mint az első alkalommal, az Úr diktálta az üzenet nekem nagyon lassan, néz rám egész idő alatt. Én ismételni minden egyes mondat után őt.

“Mercy, én Istenem, azokra, akik gyaláz Ön;

Bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit tesznek.

Mercy, Istenem, a botrány a világon;

Megszabadítja őket a szellem a Sátán.

Mercy, Istenem, én azokat, akik megszökött Ön;

Adj nekik elismerését az Eucharisztia. “

Jézus megállt egy pillanatra, és azt mondta nekem:

“Aki nem az lesz az én Atyám, és eszik e kenyérből él majd ennek fényében örökké.”

Aztán így folytatta:

“Mercy, én Istenem, azokat, akik jönnek, hogy megbánjuk lábánál theGlorious Cross, esetleg úgy találják, ott béke és öröm Isten, a mi Megváltónk.”

“Mercy, én Istenem, hogy Ön Királyság jöhet, de menteni lelkek, van még idő, f, vagy az idő közel van, íme, én megyek.

Ámen, gyere, Uram Jézus. “

Ezután Jézus azt mondta az évtized a Rózsafüzér velem. Azt mondta, hogy együtt nagyon lassan vártam minden “Üdvözlégy, Mária” annak érdekében, hogy kezdeni vele. Ez annyira mozog, hogy azt a rózsafüzért Jézussal. Én soha nem mondtam, hogy lassan az életemben. Az az évtized végére, Jézus azt mondta nekem:

“Uram, öntsük ki az egész világ kincse A végtelen irgalom.”

Én nem hiszem, megismételte ezt a mondatot, hogy felszívódott voltam a pompa Jézus jelenlétét. Tudtam maradni, és csodálja őt a végtelenségig, anélkül mondok semmit, kérdezés nélkül neki semmit. Különben is, nincs benne semmi megkérdezni. Olyan volt, mintha én már szögezve a helyszínen. Bármi megtörténhetett volna, akár a mennydörgés, és én nem hallottam meg. Nem szeretném, ha költözött, ez volt a pompa a jelenlétét.

Különben is, amikor Jézus ott van, én már nem vagyok a földön. Nem értem, vagy azt gondolja, bármit körülöttem. Ez egy csoda az ember szeme, és Spirit, amelyeket nem lehet megmagyarázni. Te tényleg ott kell lenni. Nincsenek szavak elmagyarázni, hogy mit éreztem, még a legnagyobb költői nyelv.

Mindazok számára, akik kételkednek, tudom megerősítik a létezését a világ más, mint az, amit látsz.

A több csodálatos egyik az, amit nem lát, akkor nem is kezdenek képzelni milyen érzés!

Ima után, miközben továbbra is engem néztek, Jézus azt mondta nekem:

“Mondjuk ezt hangosan”:

“A Glorious Cross, (ezen a ponton, Körülnézett a közönség), emelt a High Butte összehasonlíthatónak kell lennie a vertikális dimenzióban a Jeruzsálem városában. A fegyvert ki kell terjednie a kelet-nyugat felé. Meg kell nagyon fényes. “

Egy nagyon komoly hangon, Jézus azt mondta nekem:

“Ez a jele az Ember Fiának.”

Aztán néhány pillanat múlva:

“Van valaki ásni 100 méterre van a helyén a Dicsőséges Kereszt, abba az irányba, a jobb karja, és a víz fog folyni onnan. Lesz minden jön, hogy mossuk ott jeleként a megtisztulásra.”

Később, Jézus odahajolt hozzám és azt mondta, diszkréten, de nem pontosítja, hogy azt kell mondanom, hogy hangosan -, így nem is mondtam a papnak ig vasárnap:

“Mindig örömteli, nem siránkozik át az általános kataklizma e nemzedék, az mindezt meg kell történnie. Ekkor a jele az Emberfia megjelenik az égen. És a pogányok ideje lesz teljesíteni. Mindenki sztrájk mellét. Csak a evangelizálása az egész világ, akkor azt vissza a dicsőség. “

Jézus tovább nézett rám még néhány percet. Ő rám mosolygott, aztán eltűnt.