1984. november 1.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy újuljon meg az imádság otthonaitokban. A munkák befejeződtek. Most szenteljétek magatokat az imának. Családjaitokban az imádság legyen az első helyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. november 8.
„Drága gyermekek! Nem tudatosítjátok az üzeneteket, amelyeket Isten küld nektek általam. Ő nagy kegyelmeket ad nektek, de ti nem fogjátok föl. Imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy megvilágosítson benneteket. Ha tudnátok Isten mennyi kegyelmet ad nektek, szüntelenül imádkoznátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. november 15.
„Drága gyermekek! Kiválasztott nép vagytok, és Isten nagy kegyelmeket adott nektek. Nem tudatosítjátok minden egyes üzenetemet. Most csak azt szeretném mondani: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Nem tudok mást mondani nektek, mert szeretlek benneteket, és azt kívánom, hogy az imában megismerjétek szeretetemet és Isten szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. november 22.
„Drága gyermekek! Ezekben a napokban valósítsátok meg életetekben a fő üzeneteket, és véssétek szívetekbe a következő csütörtökig. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1984. november 29.
„Drága gyermekek! Nem, ti nem tudtok szeretni, és nem tudjátok szeretettel hallgatni azokat a szavakat, amelyekkel hozzátok fordulok. Legyetek annak tudatában szeretteim, hogy Édesanyátok vagyok, és azért jöttem a földre, hogy megtanítsalak benneteket arra, hogy szeretetből hallgassatok rám, szeretetből imádkozzatok, s nem pedig kényszerből, azért mert keresztet hordoztok. A kereszt által Isten megdicsőül minden emberben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”