1987. január 1.
„Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az új évben éljetek a nektek adott üzeneteim szerint. Drága gyermekek, tudjátok, hogy miattatok maradtam itt ilyen sokáig, hogy megtanítsalak benneteket a szentség útján járni. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok szüntelenül, és teljesítsétek az üzeneteket, amelyeket küldök, mert Isten és irántatok érzett nagy szeretettel teszem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1987. január 8.
„Drága gyermekek! Szeretném megköszönni nektek az üzeneteimre adott minden válaszotokat. Különösen köszönöm, drága gyermekek, minden áldozatotokat és imátokat, amit felajánlottatok nekem. Drága gyermekek, továbbra is akarok nektek üzeneteket adni, de mától nem csütörtökönként, hanem minden hónap 25-én. Eljött az idő, amikor beteljesedett az, amit az én Uram akart. Mostantól kevesebb üzenetet adok, de továbbra is veletek maradok. Ezért kérlek, drága gyermekek, hallgassátok meg üzeneteimet és éljetek azok szerint, hogy így vezethesselek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”
1987. január 8-án a Szűzanya bejelenti, hogy továbbra is szeretne üzeneteket adni, de ez többé nem heti, hanem havi üzenet lesz, minden hónap 25-én, Marija közvetítésével.
1987. január 25.
„Drága gyermekek! Íme, ma is arra szeretnélek hívni benneteket, hogy mától mindnyájan kezdjetek el új életet élni! Drága gyermekek, szeretném, ha megértenétek, hogy Isten kiválasztott benneteket arra, hogy eszközei legyetek az emberiség üdvösségének nagy tervében. Ti nem tudhatjátok, milyen fontos szerepetek van Isten tervében. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, hogy az imában megértsétek Isten tervét, amit általatok akar véghezvinni. Veletek vagyok, hogy képesek legyetek egészen megvalósítani. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!”