A modern gyermekeket úgy mérgezik, mint még soha az emberi civilizáció történelmének folyamán. Nem csoda, hogy az autizmus aránya égbeszökő.
Itt a tíz leglátványosabb módszer, amelyekkel a gyermekek egészségét rombolják.


1 – Sorozatos oltásokkal, velük higany, alumínium, formaldehid, MSG ( monoszódium-glutamát) és egyéb más adalékanyag jut a gyermekek szervezetébe.

inject
Elismert tény, hogy a mai vakcinák esetében a gyermekeket szándékosan teszik ki higany, alumínium, MSG és formaldehid mérgezésnek és őrült mennyiségben fecskendezik a csecsemők és a gyermekek testébe.
Az orvos-gyógyszerészeti maffia ahelyett, hogy megpróbálná kideriteni mi áll az egyébként egészséges gyermekek autistává, cukorbeteggé, rákos beteggé való transzformálódása mögött, a gyermekét beoltatni nem kivánó szülőt büntetőjogi procedúra alá vetik.


2 – Amalgám tömésekkel

Megdöbbentő, hogy ezek a tömések behelyezhetők a gyermekek fogaiba. A higany az emberiség által ismert egyik legtoxikusabb nehézfém.
Nem hívják higanynak persze, mert az túl sok kérdést vetne fel az emberekben. A neve még mindig “ezüst amalgám tömés.”


3 – Az iskolai ebéddel, amelyek mérgező feldolgozott élelmiszereket tartalmaznak, tartósítókkal, ízfokozókkal és nátrium-nitrittel vannak tele

ebed
Az iskolai ebéd toxikus koktélját adalékanyagokkal, részlegesen hidrogénezett olajokkal, kémiai tartósítószerekkel, ételszínezékkel vegyítve nap mint nap kapják a gyermekek.
A Nátrium-nitrit színfixáló adalékanyagot gyermekek esetén összefüggésbe hozták már a hasnyálmirigyrákkal, vastagbélrákkal és agydaganatokkal. Szándékosan adják hozzá a hot doghoz, kolbászokhoz, szalonnához, pepperonihoz és szinte minden feldolgozott húshoz. Egy rendszeresen nátrium-nitritet fogyasztó nemzetre pedig jellemző a magas rák előfordulási arány.


4 – Televízió programokkal, amelyek a gyermekek agyát a materializmus eszméivel mérgezik

tv
A televíziót híradásra, oktatásra és szórakoztatásra találták ki. Az oktatás hiánya mára már teljesen eluralkodott a csatornákon, hiszen az nem szolgálja a kereskedelmi érdekeket. A gyerekek materialista agymosása és manipulálásra való nevelése nem egyenlő azzal, ami sajnos manapság már csak néhány csatornára korlátozódott, azonban ezeket az adásokat is vállalati érdekek finanszírozzák…A lényeg mindenhol az, hogy cukros gabonafélék, játékfigurák, játékok és szemét élelmiszerek legyenek a gyerekek fejében és kisírják azokat maguknak, szüleiket manipulálva.


5 – A közoktatással, amely revizionista történelmet, a társadalomról pedig hamis képet közvetít

A gyermekeket alattomosan mérgezik az állami iskolák, teljesen letörve szabad gondolkodásukat és önálló ötleteiket. Alapjában mit is tanít az iskola a diákoknak?
1. Az igazság forrása mindig hivatalos személy vagy szerv
2. Az intelligencia mérőfoka az, hogy ki tud jobban odafigyelni, emlékezni és ismételni
3. Jó jegyet a pontos memóriával rendelkező kap
4. A rendbontókat megbüntetik
5. Az intellektuális és a szociális szabálykövetés a legfontosabb.


6 – Mérgező testápolási termékekkel, rákot okozó mérgekkel: sampon, bőrápoló, fogkrém, légfrissítők, szappan és így tovább…

A gyerekek mindenütt szinte fürdenek a mérgekben. A testápoló termékek, beleértve a szappanok, samponok, mosószerek, lágyítószerek és még a fogkrém is szintetikus vegyszereket tartalmaz.
A mosószerek a gyermek ruházatát rákot okozó vegyi anyagokkal telítik, amelyek azután viselés közben beszívódnak a gyerekek bőrébe és felszívódnak a testükbe. Amikor a gyerekek tinédzserekké válnak, a mérgek még nagyobb terheket rónak rájuk dezodorok, smink-és kozmetikai termékek, parfümök és kölnik megtestesítőjeként. Szinte az összes hagyományos testápolási termékek tartalmaznak rákot okozó vegyi anyagokat, köztük a drága márkákkal.


7 – Az ivóvízben található fluoriddal

fluorid
A “fluorid” valójában idegméreg, és rendkivül jó rovarölő szer…. Azt tudjuk, hogy olyan ivóvíz fogyasztása, amely már kis mennyiségű, 1,2 – 3 ppm fluort tartalmaz, olyan fejlődési rendellenességeket okoz a csontokban, mint csontkeményedés, csigolyabántalom és csontritkulás.
A fluorid annyira mérgező, hogy a folyókba vagy patakokba való öntése ökológiai terrorizmusnak minősül. Mégis, valahogy a palckozott vizekhez és az ivóvízhez való adása nem minősül mérgezőnek.


8 – Mérgező beltéri környezetekkel otthonokban és az iskolákban: formaldehid, penészgombák, ragasztók és szintetikus szennyező anyagok

A beltéri levegőszennyezés jelentős forrása a mérgező vegyi anyagoknak való kitettségnek a gyermekek életében. A szőnyegek, festékek, fa padló és még a bútorok is mérgező anyagokat bocsátanak ki, amelyek elősegítik a rák és az allergia kialakulását.
Sok otthon, iskola és kereskedelmi épület mérgező penészgombákkal, toxikus tisztitószerekkel és szuperbacikkal mérgezi a gyermekeket.


9 – Videojátékokkal

Félreértés ne essék, gyermekek – különösen a fiúk – mentális mérgezése zajlik jelenleg a videojátékokon keresztül. Ezek a játékok arra tanítják a fiúkat, hogy az erőszak normális, a könyörtelen gyilkos támadások az ultra-realisztikus lövöldöző szereplő személyében teljesen elfogadhatóak.
Közben pedig érzéketlenné teszik a gyerekeket a való világra, azzal a céllal, hogy mire felnőnek, csatlakozzanak a hadsereghez. Néhányat a legnépszerűbb játékok közül valójában a katonaság tervez és tesz közzé, mint katonai toborzó rendszert tizenévesek számára.
Amikor Xboxot vásárolsz, legyél ennek tudatában.


10. Tudatmódosító pszichiátriai szerekkel

Az egyik legnagyobb gyermekek ellen elkövetett bűncselekmények közé tartozik az, amit a mai pszichiátria csinál. A gyermeket először “diagnosztizál”-ják a rendellenességekkel,hiperaktivitással vagy depresszióval, aztán tudatmódosító pszichiátriai gyógyszereket adnak nekik. Magyarországon mind az öt SSRI ( szelektív szerotonin újrafelvevő inhibitor, vagy antidepresszáns) forgalomban van: citalopram (Seropram), fluoxetin (Prozac), fluvoxamin (Fevarin), paroxetin (Seroxat), sertralin (Zoloft).


Forrás: naturahirek.hu