A jezsuiták programja, hogy beszivárogjanak a Keleti Szövetség ügynökei közé, és eltérítsék az új pénzügyi rendszer létrehozásának folyamatát. Szükségtelen mondani, hogy a Keleti Szövetség felső emberei tisztában vannak ezzel, és nem hagyják, hogy ez megtörténjen. A Fehér Sárkány Társaság felső tagjai is megtanulták a leckét, miután elődeiket évtizedekkel ezelőtt megtévesztették, amikor átadták a sok-sok aranyukat a Jezsuita ügynököknek értéktelen papírdarabokért (amerikai államkötvények). A Fehér Sárkány Társaság most sokkal óvatosabb, különösen azért, mert a jezsuiták megpróbálnak a Te-Wu-n, a kínai titkos hírszerző ügynökségen keresztül beszivárogni.

A jezsuita terv az, hogy hagyják a Fény erőinek megtisztítani az Illumináci frakciót (Rockefeller, Bush, Kissinger, Cheney és társaik), majd titokban összeállnak a Rothschildokkal, hogy átvegyék az új pénzügyi rendszer létrehozásának folyamatát. Ügynökeik jelen vannak az összeesküvés lemondásáról szóló végtelen tárgyalásokon, és próbálják a megállapodásokat a jezsuita tervekhez közelebb hozni. Ez a forrása azoknak a javaslatoknak, hogy a pápát tegyék meg az új M1-nek (monetáris irányító). Ez az oka, hogy az új jezsuita pápa támogatja a központi világbank elképzelését. Ők is fontolgatják azt az ötletet, amely lehetővé tenné a globális adósság elengedést, mely úgy állítaná be őket, mint az emberiség megváltóit, a “jóindulatú” Katolikus Egyház szárnyai alatt. Majd úgy állítanák be a Katolikus kultuszt, mint ami megújult, és sokkal nyilvánosabb, és tennék ezt vonzó módon, majd fokozatosan felszívnának más vallásokat (kezdve a Buddhizmussal), amíg el nem érik egy globális vallási, tudatprogramozási kultusz céljait, ugyanakkor a Katolikus Egyház korábbi attrocitásait továbbra is a szőnyeg alá söpörve tartanák.

2.bp.blogspot.com/-i_1I13zzd6k/UpjREt3jP8I/AAAAAAAAM84/DZmTyYYhC2g/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+ferenc+p%C3%A1pa+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg

Speciális CIA programokon keresztül beszivárogtak a különféle mozgalmakba olyan mértékig, hogy az alternatív média hírszerzési információinak 70 százaléka dezinformáció, mely közvetlenül vagy közvetve jezsuita forrásokból származik. Van egy lista emberekről és csoportokról ezen felszabadító mozgalmakon belül, amelyek vagy közvetlen jezsuita irányítás alatt állnak, vagy a jezsuiták manipulálják őket, mely lehet, hogy a közeljövőben nyilvánosságra kerül.

A jezsuiták az Arkhónok irányítása alatt dolgoznak, hogy fenntartsák a Föld karantén állapotát. Nem árt tudni, hogy a jezsuita szervezet a Farnese család 16. századi alkotása, amely az egyik legerősebb Fekete Nemesi család Olaszországban.

Az egyik oka, amiért a jezsuiták létrehozták a 2. Világháborút, hogy hangszereljék az arany világszintű megszerzését, hogy finanszírozni tudják a fekete költségvetési programokat, hogy fenntarthassák bolygónk karantén helyzetét (titkos űrprogram, mély földalatti katonai bázisok). Az Arany Liliom egy jezsuita művelet volt, és Yamashita tábornok egy báb volt a jezsuiták kezében

https://s3.amazonaws.com/khudes/A-100-030-Q-001%3DHISTORY+REVISITED+%281%29.pdf

Itt kell megemlíteni a Pozitív Templomosok szerepét a jezsuiták bukásában. Egy stratégiailag zseniális lépéssel átmenetileg a főellenség Rothschildok mellé álltak, és együtt indították el az 1848-as és 1849-es Márciusi forradalmat, a Memphis-Misraim egyiptomi szabadkőműves csoportokon kersztül Olaszországban, Franciaországban és Magyarországon. Ezek voltak az egyetlen fontosabb szabadkőműves csoportok, melyekbe akkorra még a jezsuiták nem szivárogtak be.

A Márciusi forradalom Európában jelentősen csökkentette a jezsuiták hatalmát, mely csökkentette a Fekete Nemesség befolyását, felszámolva a feudalizmust, és felgyorsítva ezáltal a rabszolgaság eltörlésének folyamatát világszerte. Sok ember életkörülményei kezdtek javulni. Az emberiség fókusza is elkezdett áttérni az érzelmi alapú jezsuita vallási kontrolltól az elme irányítása felé, melyet még jobban népszerűsített a tudomány és az általános oktatás.

Szükségtelen mondani, hogy a Pozitív Templomosok és a Rothschildok közötti ideiglenes szövetség a márciusi forradalommal együtt véget ért.

Érdekes megjegyezni, hogy a Márciusi forradalmat nemesfémmel finanszírozták, ami most nagyjából 10 millió dollárnak felelne meg. Egy drasztikus változás megszervezése a világban nem is olyan drága.

Jelenleg a Pozitív Templomosok egy sokkal erősebb szövetséget kötöttek másokkal, egy sokkal pozitívabb csoporttal, és együtt fogják megszüntetni a jezsuita hatalmat a bolygó felszínén örökre.

Ebben a pillanatban a jezsuiták az Arkhónok fő operatív munkacsoportja, azzal a céllal, hogy továbbra is fenntartsák a földi vesztegzárat.

A korábbi legfőbb tábornokuk Hans Peter Kolvenbach hathatósan tartja fenn a félelem rezgéseket az emberiség között a bolygó felszínén. Ő az irányító elme 911 (ikertornyok) és a 311 (Fukushima) áltámadások mögött, és a fő tervező a szíriai konfliktusban. Ő kényelmesen él Libanonban, közel a szíriai határhoz.

A pápai tanácsadó Heinz (Henry) Kissinger hozta létre a PI-40-et, egy titkos csoportot, amely most a legfontosabb jezsuita-vezérelt erő, hogy megakadályozzák a pozitív Földönkívüli kapcsolatot:

http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_F_2.htm#the_prominence

Az igazi ok, amiért a jezsuiták létrehozták a CIA-t, az NSA-t, az NRO-t és az NGA-t az volt, hogy figyelemmel kísérjék és értékeljék azt a veszélyt, melyet a pozitív Földönkívüli fajok jelentenek a birodalmukra.

A CIA fő célja, hogy jezsuita-barát politikai rendszereket telepítsenek az egész bolygón, különösen azért, hogy a pozitív Földönkívüliekre vonatkozó politikát diktálják. A jezsuiták fő programozási központja a Georgetown Egyetem Washingtonban:

http://en.wikiped…University

Talán érdemes megjegyezni, hogy számos CIA igazgató esett át jezsuita programozáson ezen a helyen. George Tenet, aki a CIA igazgatója volt a 911-es esemény idején, a Georgetown Egyetemen végzett. David Petraues, aki CIA igazgató volt néhány évvel ezelőtt, katonai ösztöndíjjal végzett a Georgetown Egyetemen. A korábbi CIA helyettes igazgató Michael Morell a Georgetown posztgraduális hallgatója volt. A jelenlegi CIA igazgató John O. Brennan bölcsész szakon végzett a Fordham Egyetemen, ami egy másik nagy jezsuita programozási központ.

A védelmi miniszterek is elég sokszor szerették meglátogatni a Georgetownt. Donald Rumsfeld, aki védelmi miniszter volt a 911-es támadás alatt, a Gerogetownra járt (bár nem volt jó az iskolában). Robert Gates, aki 2006 és 2011 között volt védelmi miniszter, doktori fokozatot ért el a Georgetownon. Chuck Hagel jelenlegi védelmi miniszter a Georgetown professzora volt. A védelmi miniszterek szerepe az, hogy erősítsék a negatív hadsereget a jezsuiták ellenőrzése alatt. 2004-ig az volt a szerepük, hogy felügyeljék a mély földalatti bázisok létrehozásának folyamatát. 2004 után az összes ilyen bázist az Ellenállás megtisztította.

1.bp.blogspot.com/-NZJ_I41XggQ/UpjULjbN1HI/AAAAAAAAM9E/JSnl_2qdZTs/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+ferenc+p%C3%A1pa+titkos+katonai+f%C3%B6ldalatti+b%C3%A1zis+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg

Az NSA fő célja, hogy nyomon kövessék az összes elektronikus hírközlést a bolygón kivétel nélkül, és lehallgassák, elemezzék és értékeljék az összes üzenetet, amely kapcsolatot jelez a jóindulatú Földönkívüli intelligenciával vagy az Ellenállással, mely kapcsolatnak minden nyoma érzékelhető fenyegetést jelentene a jezsuita birodalomra.

Az NRO fő célja az, hogy folyamatosan figyelemmel kísérje bolygónk felszínén és környékén a pozitív földönkívüli kapcsolat bármely nyomát. Ha bármiféle ilyen kapcsolat történik, az NRO értesíti a negatív katonaságot, mely eltávolítja a pozitív Földönkívüli kapcsolatot így vagy úgy, mert tudják, hogy a jezsuita hatalomra veszélyt jelentenek.

Az NGA célja, hogy a bolygó teljes felszínét részletesen feltérképezze, mely a teljes irányítást szolgálja.

A jezsuiták hatalmi struktúrája az Egyesült Államokban így néz ki:

http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1800251/pg1

A fenti embereken kívül megemlítendő Leon Panetta, aki védelmi minszter és a CIA igazgatója is volt, és akit a Santa Clara jezsuita egyetemen programoztak.

Janet Napolitano, aki egészen a közelmúltig a Belbiztonsági Minisztérium feje volt, diplomáját ugyanezen jezsuita egyetemen szerezte.

Az Egyesült Államokban található 10 FEMA régió térképe:

3.bp.blogspot.com/-LyhN8u9UUX4/UpjQWBeoi1I/AAAAAAAAM8s/gMyNsfwLog0/s1600/jezsuita+hatalom+p%C3%A1pa+arkh%C3%B3n+cia+nsa+f%C3%B6ld%C3%B6nk%C3%ADv%C3%BCliek+idegenek+ufo+fema+r%C3%A9gi%C3%B3+2013-%C3%BAj+vil%C3%A1gtudat.jpg

Összehasonlítható az Egyesült Államok 10 jezsuita tartományával:

1.bp.blogspot.com/-7c2AX0PDCe8/UpjQV0jFPVI/AAAAAAAAM8w/ix1SkQN7lR4/s1600/jezsuita+hatalom+p%25C3%25A1pa+arkh%25C3%25B3n+cia+nsa+f%25C3%25B6ld%25C3%25B6nk%25C3%25ADv%25C3%25BCliek+idegenek+ufo+fema+jezsuita+r%25C3%25A9gi%25C3%25B3+2013-%25C3%25BAj+vil%25C3%25A1gtudat.jpg

Hogy tiszta legyen, nem azért lett bemutatva a jezsuita program, hogy félelmet keltsen, hanem hogy tájékoztasson, hogy tudatában legyünk a helyzetnek. Vannak működésben lévő Fény erők, és NEM lesz megengedve, hogy a jezsuiták terve sikeres legyen.

A Fény győzelme közel van!

Kobra
http://2012portal.blogspot.hu/
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2013/11/a-jezsuita-program-teljes-vilaguralom.html