Segítség Donbassznak

Donbasszba ma reggel megérkezett a “Fehér Konvoj IV”. Újabb háromszázötven teherautónyi segélyszállítmány lépte át ma reggel az orosz – donbasszi határt.

hum1

Mindez történt pedig Nyalókakirály és és udvartartásának határozott tiltása ellenér. Valcmanék már napok óta a segélykonvoj belépésének meggátolásával fenyegetőztek. A szállítmány feladója – Oroszország – közölte: ha a kijeviek nem hajlandóak megnézni a cuccokat, megnézheti azt az EBESZ! Semmi titkolni való nincs a rakományban, úgyhogy küldik! Küldték, és az rendesen meg is érkezett.

human

Időközben pedig javában rakodják már Noginszkban a “Fehér Konvoj V.” portékáit, és az is napokon belül útnak fog indulni Donbasszba, a nélkülözők megsegítésére.

hum

Hiába nyafognak Washingtonban, Brüsszelben és Kijevben, Oroszország segélyszállítmányai minden acsarkodás dacára célba érnek.

Az Orosz Kommunista Párt segélyszállítmányai ezzel párhuzamosan folyamatosan érkeznek Donbasszba. Minden napra jut legalább egy kamion, de megesett már az is, hogy négy érkezett egyetlen napon.

http://balrad.wordpress.com/2014/10/31/segitseg-donbassznak/

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s